четвер, 18 серпня 2022 14:46

П'ять міністрів, головний розвідник та гендиректор компанії Baykar: хто разом з Ердоганом прибув до України

П'ять міністрів, головний розвідник та гендиректор компанії Baykar: хто разом з Ердоганом прибув до України
Ердоган привіз в Україну потужні делегацію. Фото: slovoidilo.ua

Разом з президентом Реджепом Тайїпом Ердоганом до складу делегації Туреччини, яка вирушила в Україну, увійшло п'ять міністрів та керівник розвідки.

Окрім того, в Україну приїхав генеральний директор компанії Baykar Халюк Байрактар, повідомляють в адміністрації президента Туреччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський у Львові вшанував пам'ять полеглих українських воїнів перед розмовою з Ердоганом і Ґутеррешом

До складу турецької делегації увійшли міністри закордонних справ Мевлют Чавушоглу, енергетики та природних ресурсів Фатіх Дьонмез, національної оборони Хулусі Акар, сільського та лісового господарства Вахіт Кірішджі, торгівлі Мехмет Муш, а також голова Національної розвідувальної організації Хакан Фідан.

Супроводжують президента також керівник директорату з комунікацій Фахреттін Алтун, прессекретар президента Ібрагім Калін, керівник директорату оборонної промисловості Ісмаїл Демір, заступник голови Партії справедливості та розвитку і речник партії Омер Челік і генеральний директор Baykar Халюк Байрактар.

Сьогодні, 18 серпня, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прибув в Україну з офіційним візитом.

Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Ґутерреш приїхав в Україну у середу, 17 серпня.

Зараз ви читаєте новину «П'ять міністрів, головний розвідник та гендиректор компанії Baykar: хто разом з Ердоганом прибув до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі