неділя, 28 вересня 2014 01:08

Путіну не вдалося підняти хвилю протестів в Одесі, Харкові та Запоріжжі - Геращенко

Путіну не вдалося підняти хвилю протестів в Одесі, Харкові та Запоріжжі - Геращенко
Фото: telegraf.com.ua

Путіну і його дорогій пропагандистській машині так і не вдалося підняти хвилю народного обурення в Харкові, Одесі, Запоріжжі. Про це написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"Після того, що Путін і його маріонетки-терористи сотворили на Донбасі - ніхто не хоче, щоб в їхніх містах рвалися снаряди і свистіли кулі, а по вулицях розгулювали натовпи бороданів, шукаючі, кого б сьогодні пограбувати", - написав він.

"Навпаки, тепер піарникам Путіна треба думати над тим, як пояснити населенню Донбасу, що опинилося без пенсій, зарплат, соціальних виплат, роботи, що все одно в цьому винна Київська хунта. Грони гніву зріють тепер не на вільній від окупантів території, а на зайнятих путінсьими терористами землях Донбасу!" - зазначив радник глави МВС.

"Загалом з "багатотисячними "мітингами" за мир" путінська лжепропагандистська машина - народила мишу. І це, не дивлячись на те, що за оцінками експертів путінська Росія вийшла на лідируючі позиції в світі по державних затратах на брехливу пропаганду", - підкреслив Геращенко.

"За деякими оцінками сукупні витрати бюджету Росії на фінансування підгодованих ручних ЗМІ та інтернет тролінг досягли півтора мільярдів доларів на рік. А я думаю, ці витрати ще більші. Як жартують бувалі російські журналісти, що застали свободу слова 90-х, про провінційний молодняк прагнучий до столиці - "три роки ганьби і проституції на центральному телеканалі = квартирі в Москві", - написав він.

"Але скільки не бреши, правда все одно переможе! Я бачив документальний фільм про жертви пропаганди в фашистській Німеччині. Там полоненим німецьким солдатам демонстрували кадри кінохроніки про звірства Гестапо, тисячі невинно розстріляних жертв, тіла яких звалюють в траншеї бульдозерами. Німецькі військовополонені щиро ридали, бачачи ці кадри, і просили пробачення за те, що зі зброєю в руках захищали фашистський режим Гітлера. Вірю, що каяття прийде і до громадян РФ. Ну, а поки рекомендую Путіну зажадати повернути гроші сплачені ним пройдисвітам піарникам-пропагандистам на розкрутку "багатотисячних" мітингів у Східній Україні. Гроші пропали даремно!", - підсумував Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Путіну не вдалося підняти хвилю протестів в Одесі, Харкові та Запоріжжі - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі