четвер, 28 серпня 2014 10:20

Путіна будуть судити за введення військ в Україну - російський політолог

Путіна будуть судити за введення військ в Україну - російський політолог
Фото: facebook.com

Відомий російський аналітик, публіцист і політолог Георгій Сатаров назвав введення військ Росії в Україну конституційним злочином.

Про це він написав насвоїй сторінці у Facebook.

"Путін ввів збройні сили Росії на територію іншої держави без санкції Ради Федерації. Це конституційний злочин, всього лише один з багатьох його злочинів. Це проблема звинувачення на майбутньому процесі. Це проблема Путіна. І мене не хвилює, чому він це зробив", - розпочав Сатаров свій допис.

"Мене турбує інше. Вбиті, поранені, зниклі без вісті наші хлопчики, послані цією зграєю в Україну, абсолютно безправні. Абсолютно безправні їх родичі, що втратили синів, братів, чоловіків. Незабаром вони почнуть пред'являти судові позови цій владі, але будуть програвати, бо немає офіційно військових дій, як "нема" в Україні наших військових. Всі кривляння Путіна, Шойгу, Лаврова та інших, абсолютно бездарні і наскрізь шиті білими нитками, спрямовані тільки на одне - зробити безправними вбитих і покалічених хлопців. Звідси і повсюдні приклади убогого легендування їх присутності на території України в якості "добровольців" й інша інформаційна муть. Вся ця байда у них проканає (вибачте, читачі, не можу писати про цю банду нормальною мовою), поки вони при владі. Але все це в одночас завалиться, варто їм лише втратити її. Вони це знають, і тому будуть чіплятися за свої крісла всіма способами. Страшно ще й те, що вони вже перейшли криваву межу. Ось що треба пам'ятати, думаючи про те, як вони будуть чіплятися", - пише Сатаров.

"Але судити їх все одно будуть. Судитимуть навіть пам'ять про них. Я не вірю в це. Я це знаю. І ось ще що: ще одного смутного часу (як після Івана IV) Росія не витримає. Боюся, що ми переживаємо останню сторінку нашої спільної історії. Найганебнішу. І ганьба ця не стільки в Путіні, скільки в нас", - підсумовує політолог.

Зараз ви читаєте новину «Путіна будуть судити за введення військ в Україну - російський політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі