понеділок, 02 грудня 2013 21:15

Путін виглядає несолідно і несерйозно — "ударівець"

Путін виглядає несолідно і несерйозно — "ударівець"
Павло Розенко Фото: glavcom.ua

"Ударівець" Павло Розенко вважає, що президенту Росії Володимиру Путіну краще було б приїхати на Майдан, аби побачити реальну ситуацію в Україні. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Він спостерігає за новинами російських телеканалів, які передають лише одну соту того, що відбувається в Києві. Причому показують відверто провокаційні дії. Не виключено, що до них причетні російські спецслужби", - зазначив політик.

"Заява російського президента засвідчує: або він не володіє інформацією про те, що відбувається, або намагається співати в унісон. Бо аналогічні слова лунають від Азарова, президент щось починає розказувати про захоплення КМДА. Певне, намагаються розіграти російський варіант розвитку подій в Україні. Але, як писав колишній президент: "Україна — не Росія". Варіант такого "закручування гайок" і встановлення диктаторського режиму у нас в країні не є можливим", - зауважив нардеп.

Розенко наголосив, що всі організатори акції протесту задекларували, що вона є мирною і спрямована на досягнення конкретного результату.

"Я не бачу нічого погано, коли той чи інший керівник держави коментує ситуацію в іншій країні. Але в даному випадку Путін виглядає не дуже солідно та несерйозно в першу чергу в очах громадян України. Вони прекрасно розуміють: те, що він сказав, не відповідає дійсності", - пояснив він.

Нагадаємо, сьогодні президент Росії Володимир Путін заявив журналістам, що події в Україні більше нагадують не революцію, а погром.

Зараз ви читаєте новину «Путін виглядає несолідно і несерйозно — "ударівець" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

133

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі