понеділок, 02 грудня 2013 18:22

Начальника київської міліції звільнили за розгін Євромайдану

Начальника київської міліції звільнили за розгін Євромайдану
Валерій Коряк. Фото: mvs.gov.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що начальник столичної міліції Валерій Коряк звільнений за силовий розгін Евромайдана 30 листопада.

Про це він сказав на зустрічі з послами іноземних держав в понеділок у Києві.

"Після подій з п'ятниці на суботу був звільнений начальник міліції, а з усіма співробітниками була проведена жорстка роз'яснювальна робота", - сказав він на зустрічі з послами іноземних держав в понеділок у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники КМДА поскаржилися журналістам на погроми в кабінетах

Нагадаємо, 1 грудня начальник ГУ МВС України В.Коряк на колегії МВС попросив главу МВС Віталія Захарченко розглянути питання відставки за власним бажанням. По закінченні колегії В.Захарченко повідомив про те , що В.Коряк тимчасово відсторонений від виконання обов'язків , до закінчення проведення службового розслідування.

У суботу Коряк заявив , що це він прийняв рішення направити "Беркут" для відтискування людей з Майдану Незалежності , однак міліція не була налаштована на агресію і він шкодує про те, що трапилося в ніч на суботу. Коряк також заявив , що готовий піти у відставку, якщо таке рішення ухвалить керівництво МВС або прокуратура: "Питання про мою відставку буде приймати або прокуратура, або МВС ... Не я особисто буду давати оцінку тим діям " .

Зараз ви читаєте новину «Начальника київської міліції звільнили за розгін Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі