середа, 21 травня 2014 15:25

Путін: Трагедія в Одесі може повторитись

Путін: Трагедія в Одесі може повторитись
Фото: www.20khvylyn.com

Президент РФ Володимир Путін заявив, що трагічні події в Одесі досі не отримали адекватної оцінки з боку міжнародного співтовариства, і попередив, що це загрожує рецидивами.

"Той кошмар і жах, який ми всі бачили на екранах наших телевізорів, що стався в Одесі, поки не отримав належної та адекватної оцінки від міжнародної спільноти. Якщо ми не будемо цього робити, рецидиви подібних злочинів будуть можливі", - сказав Путін.

"Я б хотів звернути на це увагу і представників засобів масової інформації, і громадськості Росії, правозахисних організацій, в решті решт. Має бути проведене ретельне розслідування, безумовно, знайдені злочинці покарані. І ми всі повинні домогтися саме такого результату" , - сказав президент РФ.

Нагадаємо, що під час заворушень 2 травня в Одесі в місцевому Будинку профспілок загинуло 48 людей і 247 постраждали.

Більшість загиблих померли раптово від парів невідомої речовини або газу. За попередньою версією це міг бути хлороформ.

В міліції заявляють про причетність до цього групи екстремістів та диверсантів. Метою їхніх дій була дестабілізація ситуації в Одесі, яка є дуже важливим форпостом на півдні України.

Зараз ви читаєте новину «Путін: Трагедія в Одесі може повторитись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі