вівторок, 08 березня 2022 10:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Путін сидить в інформаційній бульбашці без кисню - Зеленський

Путін сидить в інформаційній бульбашці без кисню - Зеленський
На кожного українського солдата припадає 10 росіян, але їх нищать. Фото: president.gov.ua

Президент Росії Володимир Путін знаходиться в інформаційній бульбашці.

Водночас він може сам закінчити війну, яку почав, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю телеканалу ABC News.

"Путіну потрібно розпочати діалоги і перестати жити в інформаційній бульбашці без кисню. Ви не знаєте, наскільки реалістичною є та інформація, яку він отримує. Денацифікація, яку він пропонує - це нацизм і знищення нації", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський закликав американських євреїв допомогти Україні

Усі, хто вторгся в Україну та віддавав накази, - військові злочинці. Попри це, Україна готова до протистояння. Її народ не погодиться на капітуляцію чи ультиматум.

"Ми - зона свободи. Київ бомбардують, передмістя - жорстоко. Харків, Чернігів, Маріуполь. Але навіть захоплені міста проявляють чудеса опору. На кожного українського солдата припадає 10 росіян, на один український танк - 50, але ми їх знищуємо. Всі думають, що Україна - це десь далеко. Але світу потрібно нас захищати, бо чим більше з'їсть цей звір зараз, тим більше захоче потім", - додав президент.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Путін сидить в інформаційній бульбашці без кисню - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі