четвер, 05 червня 2014 08:17

Путін не тікатиме від Порошенка у Нормандії

Путін не тікатиме від Порошенка у Нормандії
Фото: novayagazeta-ug.ru

Президент Росії Володимир Путін заявив про те, що під час візиту до Нормандію 6 червня, не збирається "ні від кого бігати", у тому числі і від лідера президентських виборів в Україні Петра Порошенка, повідомляє ТСН.

В інтерв'ю французькому телеканалу "TF1" і радіостанції "Europe 1" журналіст запитав у Путіна, чи має він намір зустрітися з Порошенком під час візиту низки лідерів держав до Нормандії.

Російський політик, у свою чергу, відповів: "Президент Олланд був настільки люб'язний, що запросив мене як представника Росії на ці урочисті заходи – трагічні, сумні й водночас урочисті. Я із задоволенням приймаю це запрошення і вдячний президенту за його жест. Але там є й інші гості, я не збираюся ні від кого бігати і буду, звичайно, з усіма спілкуватися".

 Інформацію про те, що український та російський політики можуть "перетнутися" під час візиту до Нормандії підтвердив і прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявляв, що не зустрічатиметься з Путіним у Нормандії, однак не відкидає, що його плани можуть змінитися.

Зараз ви читаєте новину «Путін не тікатиме від Порошенка у Нормандії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі