четвер, 14 серпня 2014 13:38

Путін: Крим сьогодні може примирити "червоних" і "білих" в Росії

Путін: Крим сьогодні може примирити "червоних" і "білих" в Росії
Володимир Путін. Фото: zik.ua

Президент Росії Володимир Путін вважає, що Крим може зіграти об'єднуючу роль для Росії.

Таку думку він висловив сьогодні на зустрічі з членами фракцій Державної думи, пише ИТАР-ТАСС.

"Вважаю, що Крим може бути і сьогодні унікальним мірилом, може і сьогодні зіграти унікальну об'єднуючу роль для Росії, ставши свого роду історичним, духовним джерелом, ще однією лінією примирення як червоних, так і білих", - заявив Путін.

Президент зазначив, що Кримський півострів пам'ятає як тріумфи, так і трагедію братовбивчої громадянської війни на початку ХХ століття. За його словами, саме в Криму на Перекопі одні росіяни вбивали інших російських людей.

Глава держави зазначив, що Крим зможе допомогти вилікувати травму, нанесену російському народу у результаті драматичного розколу ХХ століття, а також відновити зв'язок часів і епох та історичного шляху Росії. Путін закликав депутатів, представників політичних партій, релігійних організацій та культури подумати як реалізувати це завдання.

Як пише видання Єхо Москви, жоден з російських телеканалів не транслює промову Путіна. Всупереч звичаю, інформаційні агентства цитують президента РФ без поміток "Блискавка" і "Срочно".

Зараз ви читаєте новину «Путін: Крим сьогодні може примирити "червоних" і "білих" в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі