четвер, 10 серпня 2023 20:45

Путін готується стріляти з танків по москвичах – українська розвідка

Путін готується стріляти з танків по москвичах – українська розвідка
Путін готується до придушення заколотів в Росії, сказав представник ГУР. Фото: Getty Images

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін, надаючи важке озброєння росгвардії, готується до придушення заколотів.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"Якщо він (Путін – Gazeta.ua) дає важке озброєння росгвардії, то це означає, що робиться ставка на майбутнє придушення заколотів. По кому має стріляти це важке озброєння, ці танки Золотова (Віктор Золотов, командувач росгвардії. – Gazeta.ua)? Ну, власне, насамперед по цивільних москвичах", – сказав Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підбитий десантний корабель "Оленегорский горняк" показали з супутника

Путін привів війну до росіян власними руками, сказав представник ГУР.

"З моменту нападу на Україну, з моменту війни на українському Донбасі і після повномасштабного вторгнення він (Путін. – Gazeta.ua) привів війну і смерть не тільки в Україну, але і на територію так званої РФ. Якщо говорити про кількість загиблих, знешкоджених, поранених, скалічених рашистів, які приїхали сюди вбивати і грабувати, то станом на сьогодні це вже десятки тисяч "ванюшок", – заявив Юсов.

"Путін привів війну у РФ і, звичайно, не Україна, не Бандера напали, що зрозуміло. Путін і його режим, його посіпаки з мовчазної згоди більшості росіян самі привели війну, руйнування, смерті на власну державу", – сказав представник ГУР.

9 серпня вибухнуло у Підмосков'ї в РФ. Прогриміло у місті Сергіїв Посад, на території оптико-механічного заводу.

Наступного дня у Росії заявили про нічну атаку безпілотників на Москву.

Зараз ви читаєте новину «Путін готується стріляти з танків по москвичах – українська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі