понеділок, 23 вересня 2024 12:28

Що Зеленський буде просити у США: версія The Times

Що Зеленський буде просити у США: версія The Times
Президент Володимир Зеленський представить свій план у США. Фото: ОП

План перемоги президента Володимира Зеленського передбачає отримання гарантій безпеки, сучасної зброї та фінансової допомоги для України

Він представить план під час візиту до США, передає The Times.

"План Зеленського містить чотири ключові пункти: перший - це гарантії безпеки для України від західних країн, аналогічний пакту про взаємну оборону в рамках членства в НАТО; другий - продовження наступу України в російську Курську область, щоб забезпечити територіальний козир у переговорах; третій пункт - запит на "конкретне" сучасне озброєння; четвертий - міжнародна фінансова допомога для зруйнованої війною економіки України", - йдеться у статті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: План перемоги розрахований на швидкі рішення Заходу з жовтня по грудень - Зеленський

Одним із ключових питань для Зеленського є американська підтримка у випадку приходу до влади Дональда Трампа. Республіканець раніше говорив про можливість територіальних поступок.

Зеленський збирається показати свої ідеї не лише чинному президенту США, а й обом кандидатам: Камалі Гарріс і Дональду Трампу.

У вересні Зеленський повідомив, що Байдену буде представлено план перемоги України.

18 вересня президент України повідомив, що план перемоги повністю підготовлений. Жодного заморожування війни, сказав Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Що Зеленський буде просити у США: версія The Times». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі