четвер, 10 серпня 2023 13:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Повітряні сили прокоментували ранкову атаку дронів на Москву

Повітряні сили прокоментували ранкову атаку дронів на Москву
Усі без виключення росіяни і жителі російської столиці зокрема більше не можуть відчувати себе в безпеці. Фото: pixabay.com

Жителі російської столиці та й усі без виключення росіяни більше не можуть почуватися в безпеці.

Війна торкається кожного, заявив 10 серпня в ефірі телемарафору речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат, коментуючи ранкову атаку на Москву, передає Gazeta.ua.

"Ми вже традиційно бачимо, що в Москві щось відбувається. Це не може нас не тішити, тому що вони начебто відчували себе у безпеці. Але війна торкається зараз безпосередньо і кожного росіянина. Про так звану російську протиповітряну оборону вже створюють меми. Будемо дивитися далі, як РФ реагуватиме на ці речі", – сказав він.

Ігнат додав, що технології безпілотників ударного типу будуть розвиватися і надалі.

"Навіть російське ППО, якому аналогов нєт, не може впоратися з тим, що туди прилітає", – зазначив речник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму пролунали вибухи. Росіяни заявили про атаку на Севастополь

У Росії знову заявили про нічну атаку безпілотників на Москву. Мер столиці РФ Сергій Собянін у ніч проти 10 серпня повідомив у Telegram, що два безпілотники летіли у бік Москви, однак їх нібито збили російські сили протиповітряної оборони.

Останніми тижнями в РФ нерідко заявляють про обстріл Москви безпілотниками. У ніч проти 9 серпня Москву також намагалися атакувати два дрони. За словами Собяніна, їх збили на околицях міста.

1 серпня приблизно о 3:00 соцмережі почали повідомляти про атаку безпілотників на Москву. Судячи з відео знову був обстріл житлово-офісного комплекс "Москва-Сіті". Також фіксувалися вибухи в Підмосков'ї. До цього атака була зафіксована в ніч проти 30 липня.

Зараз ви читаєте новину «Повітряні сили прокоментували ранкову атаку дронів на Москву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі