пʼятниця, 02 вересня 2011 11:35

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Пшонка запевняє, що суд підтверджує звинувачення Тимошенко, висунуті ГПУ

Пшонка запевняє, що суд підтверджує звинувачення Тимошенко, висунуті ГПУ

Генеральний прокурор Віктор Пшонка стверджує, що провину екс-прем'єра Юлії Тимошенко у "газовій справі" слідством доведено.

"Я не маю права коментувати нові факти у справі Юлії Тимошенко, тому що вони розглядаються в суді, я однозначно можу сказати, що слідством вину Юлії Володимирівни доведено", - заявив Пшонка на брифінгу в Донецьку в четвер.

"У суді те, що було видобуто слідством, підтверджується ... Слідство достатньо надало матеріалів суду, щоб він визначився зі звинуваченням або не винуватістю Тимошенко", - сказав Генпрокурор.

Він підкреслив, що в будь-якому випадку суд поставить крапку в цій справі.

Нагадаємо, що зараз в Печерському суді Києва триває судове засідання у справі проти Тимошенко щодо "газових" контрактів з Росією в 2009 році.

Сьогодні суд розпочав допитувати експертів з "газових" контрактів, які досліджували документи на досудовому етапі. Зокрема, на цей момент у суді пвідбувається допит члена комісії Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ) Галини Ільчук.

Зараз ви читаєте новину «Пшонка запевняє, що суд підтверджує звинувачення Тимошенко, висунуті ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі