вівторок, 23 серпня 2011 11:27

Прокуратура погралась у судмедекспертизу тіла Чорновола - Народний Рух

Прокуратура погралась у судмедекспертизу тіла Чорновола - Народний Рух

Проведення повторної комплексної судово-медичної експертизи тіла колишнього лідера Народного Руху України (НРУ) В'ячеслава Чорновола з метою пошуку слідів від ушкоджень, не пов'язаних з аварією, є звичайною грою та показухою правоохоронних органів.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив заступник голови НРУ Роман Сушко.

За його словами, на повторній судовій медичній експертизі були присутні лише представники членів родини В'ячеслава Чорновола, зокрема, сина Тараса.

"Наші пропозиції щодо запрошення експертів із закордону не приймались. Сказали, що достатньо своїх експертів", - зазначив Сушко.

Він зауважив, що виставляти претензії до проведення останнього обстеження немає сенсу.

"Як на мене, то це звичайна гра, звичайна показуха. Вони наперед знали, ще не викопуючи тіла, яким буде висновок. Тому що вже до того цілий рік тіло водія Павлова знаходилось у них. Навіщо тоді було викопувати Чорновола, якщо на тілі Павлова вони не знайшли ніяких слідів? Адже йшлось про те, що добивали двох", - висловив здивування рухівець.

"І тепер раптом вони зрозуміли, що слідів немає, і обох закопали. Це є звичайна показуха того, як вони хочуть розслідувати вбивства політичних лідерів. А це не є щирою роботою, бо якщо вони цього насправді хотіли б, то запросили б закордонних спеціалістів, наприклад, з Польщі", - додав Сушко.

Як відомо, у червні прокуратура провела ексгумацію тіла Чорновола і повторну комплексну судово-медичну експертизу.

Разом з тим, за словами прокурора Києва Анатолія Мельника, експерти не знайшли на тілі загиблого лідера Народного Руху України слідів від кастета, яким його, як припускали, нібито добивали після ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура погралась у судмедекспертизу тіла Чорновола - Народний Рух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі