четвер, 19 грудня 2013 16:15

Прихильники Президента мітингують за гроші платників податків - ЗМІ

Прихильники Президента мітингують за гроші платників податків - ЗМІ
Фото: lenta-ua.net

Наметове містечко антимайдану в Маріїнському парку - справа рук Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Джерело в службі з надзвичайних ситуацій повідомило, що відповідальним за містечком закріплений Володимир Муха, начальник главку Київського обласної ДСНС .

"Він повністю відповідає за містечко. А намети та інше обладнання - належить відомству", - додало джерело видання "Лівий берег".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таких дебілів у нас ще не було!" - під керівництвом мера Штепи в Слов'янську спалили прапор Євросоюзу

Як повідомив комендант антимайданівского наметового містечка Олександр Зінченко, зараз в Маріїнському парку  встановлено 64 намети. Але вже в найближчі дні їх кількість сягне 80.

Зараз на площі, за його словами, постійно ночує близько 4 тисяч осіб, але вже найближчим часом їх кількість збільшиться до 10 , а потім і 15 тисяч.

Крім технічної частини, рятувальники ще й забезпечують годування жителів містечка. За словами Зінченка, зараз в містечку розгорнуто близько 60-ти польових кухонь. За наявною інформацією, вартість однієї такої кухні близько 15-20 тисяч гривень.


Зараз ви читаєте новину «Прихильники Президента мітингують за гроші платників податків - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі