пʼятниця, 14 квітня 2023 18:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Президент відреагував на ворожий удар по Слов'янську

Президент відреагував на ворожий удар по Слов'янську
Зруйнований російським обстрілом житловий будинок у Слов'янську. Фото: Facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Президент Володимир Зеленський відреагував на російський удар по Слов'янську.

За кожен прояв тероризму буде справедлива відповідальність, заявив глава держави. Президент опублікував відео зруйнованого житлового будинку.

"Слов'янськ. Окупанти жорстоко обстріляли місто. Влучили по житлових будинках. На жаль, є поранені та загиблі. Держава-зло вкотре демонструє свою сутність. Просто серед дня вбиваючи людей. Руйнуючи, знищуючи все живе", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал з Москви, полковник з Уссурійська, прапорщик з Хабаровська: воєнних злочинців звели в одну базу

Жодного ворога не залишать непокараним, заявив президент.

"За кожен прояв тероризму буде справедлива відповідальність. Жодного сліду Росії на нашій землі не залишимо. І жодного ворога непокараним також не залишимо", – сказав Зеленський.

14 квітня російські війська обстріляли Слов'янськ, Краматорськ і Костянтинівку на Донеччині. У Слов'янську загинула людина, щонайменше п'ятеро дістали поранення.

Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Слов'янську. Поцілили у житловий сектор, пошкодили школу, багатоповерхівки приватні будинки.

Також під ворожими обстрілами опинилися Вугледар і Новоукраїнка, повідомляв голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «Президент відреагував на ворожий удар по Слов'янську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі