четвер, 13 квітня 2023 10:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Серед ночі ворог ударив ракетою по українському місту

Серед ночі ворог ударив ракетою по українському місту
На Горлівському напрямку зафіксовано обстріли на околицях Торецької, Часовоярської та Соледарської громад. Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

Серед ночі росіяни завдали ракетного удару по Слов'янську Донецької області.

Поцілили у житловий сектор, пошкодили школу, чотири багатоповерхівки та три приватні будинки, повідомив 13 квітня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"На Волноваському напрямку під обстрілами опинилися Вугледар та Новоукраїнка. Всього за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини та поранили ще двох. На Донецькому напрямку одна людина поранена та 26 приватних будинків пошкоджено у Курахівці. Ще два будинки пошкоджено в Берестках. Громада зазнала двох обстрілів з "Ураганів" та одного артобстрілу. Зранку росіяни обстріляли з "Ураганів" Соловйове Очеретинської громади", – написав він.

На Горлівському напрямку зафіксовано обстріли на околицях Торецької, Часовоярської та Соледарської громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія з новою силою атакувала Херсон з авіації: є жертви

На Лисичанському напрямку потерпає Сіверськ. У місті пошкоджені двоповерхівка та декілька приватних будинків.

12 квітня росіяни обстріляли Курахівку на Донеччині з "Ураганів" касетними боєприпасами. Поранено людину. Всього за минулу добу кількість жертв росіян на Донеччині зросла на одного загиблого і вісім поранених.

Зараз ви читаєте новину «Серед ночі ворог ударив ракетою по українському місту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі