середа, 12 квітня 2023 12:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни накрили "Ураганами" українське місто: є жертви

Росіяни накрили "Ураганами" українське місто: є жертви
Щойно росіяни обстріляли Курахівку з "Ураганів" касетними боєприпасами. Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda

12 квітня росіяни обстріляли Курахівку на Донеччині з "Ураганів" касетними боєприпасами.

Поранено людину, повідомив у середу голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Всього за добу кількість жертв росіян на Донеччині зросла на одного загиблого і вісім поранених.

"Напередодні ворог завдав ракетного удару по Дружківці, там окупанти пошкодили будинок. На Донецькому напрямку протягом ночі тривали обстріли Мар'їнки, Красногорівки та Максимільянівки. Курахове двічі потрапило під артобстріл. На ранок росіяни двічі обстріляли Очеретине, де пошкодили крамницю", – написав він.

На Горлівському напрямку відомо про двох поранених жителів Бахмута. Ворог уже вщент знищив місто. За вчора до руйнувань додалися дитсадок та адмінбудівля. Ще дві людини поранено і два приватних будинки пошкоджено у Торецьку. Костянтинівка зазнала обстрілу та ракетного удару, там пошкоджено офісне приміщенні. У Соледарській громаді під обстрілами перебувають Оріхово-Василівка, Федорівка і Роздолівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вдарили ракетою по Костянтинівці: наслідки у фото

На Лисичанському напрямку зафіксовано поодинокі обстріли Званівки та Переїзного.

Бої у Донецькій області стають усе запеклішими. 11 квітня російські війська продовжували атакувати Бахмут і його околиці. Росіяни здійснили невдалі наземні удари по Бахмуту, а також поблизу Хромового в 2 км на захід від міста, Богданівки, що в 6 км, і Григорівки у 8 км на північний захід від Бахмута.

Деякі російські мілблогери стверджували, що російські війська поступово просуваються в районі Оріхово-Василівки і Богданівки, а також біля залізничної станції в центрі Бахмута, але інший воєнкор заперечував будь-які успіхи Росії на північний захід від Бахмута.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни накрили "Ураганами" українське місто: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі