понеділок, 29 липня 2024 20:10

Президент сказав про нову конфігурацію ППО і персональну відповідальність міністрів

Президент сказав про нову конфігурацію ППО і персональну відповідальність міністрів
Урядовці мають чіткі завдання, відповідальність - персональна, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Відбувається робота над конфігурацією протиповітряної оборони.

Так, щоб і в Харківській області, і в інших регіонах було більше захисту від російських ударів. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Головком Сирський, який сьогодні брав участь у нарадах, та відповідні командувачі мають представити оновлену структуру роботи наших систем ППО й нові запити для партнерів - що саме маємо забезпечити до кінця поточного року", - заявив Зеленський.

"Була доповідь генерала Гнатова щодо захисту сходу нашої країни, наших дій, наших бойових можливостей", - сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський прокоментував звільнення Шмигаля

Зеленський розповів про нараду у Харкові.

"Провів нараду в Харкові – передусім щодо безпеки та енергетичних питань. Енергетика - одне з перших питань завжди. Розуміємо, як поступово, крок за кроком, буде заповнюватися дефіцит електрики. Урядовці мають чіткі завдання, і відповідальність там персональна", - заявив президент.

"Проходження зими - це те, що готується зараз, улітку", - сказав Зеленський.

Сьогодні президент відвідав передовий командний пункт Сил спеціальних операцій на Харківському напрямку. Глава держави привітав воїнів ССО із професійним днем, відзначив військових державними нагородами.

Володимир Зеленський зібрав нараду у Харкові щодо безпекової та енергетичної ситуації у місті й області. Зеленський сказав, що очікує на чіткий план захисту неба Харківщини і відновлення обʼєктів енергетичної інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Президент сказав про нову конфігурацію ППО і персональну відповідальність міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі