середа, 12 липня 2023 13:03

Президент Сербії анонсував "чудові подарунки" для України стосовно ЄС

Президент Сербії анонсував "чудові подарунки" для України стосовно ЄС
Захід готує "великі подарунки" для України стосовно ЄС наприкінці 2023 року. Фото: eastnews.ua

Хоча Україні не дали "зеленого світла" на членство у НАТО на саміті у Вільнюсі, Захід готує Києву "подарунки".

Президент Сербії Александар Вучич заявив, що не хоче втручатися у справи "великих держав", повідомляє PTC. Водночас він додав, що варто очікувати наприкінці 2023 року хороших новин "стосовно ЄС".

"Вони готують великі та чудові речі для України. Великі подарунки на кінець року, принаймні, що стосується ЄС", – сказав Вучич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литва відреагувала на ухвалене на саміті НАТО рішення щодо України

Якщо Київ збереже темп реформ, то Україна досягне успіху на шляху до вступу в Євросоюз.

Ентузіазм та інтенсивність, з якими Україна реформується, швидко наближають її до членства в ЄС, заявила після прибуття на саміт НАТО у Вільнюсі глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн, передає Gazeta.ua.

Нині немає жодної ясності щодо умов майбутнього членства України в НАТО. Зокрема невідомо, коли і ким вони будуть сформульовані, сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Україна зможе стати членом НАТО лише після перемоги у війні з Росією. А поки що західні партнери мають підтримувати Україну всім необхідним.

Зараз ви читаєте новину «Президент Сербії анонсував "чудові подарунки" для України стосовно ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі