середа, 20 березня 2013 11:48

Прем'єр запевняє, що уряд вчасно виконує вимоги Євросоюзу

Прем'єр запевняє, що уряд вчасно виконує вимоги Євросоюзу
Як зауважив прем'єр, підписано угоду щодо отримання макрофінансової допомоги ЄС. Фото: ua.fru.org.ua

Уряд вчасно виконає план дій щодо європейської інтеграції України.

Про це на засіданні Кабінету міністрів сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

Він підкреслив, що питання євроінтеграції України потребує серйозної законодавчої роботи, однак, як запевнив прем'єр, уряд уже зробив достатньо для виконання плану дій.

"Євроінтеграція – це напрям, який потребує дуже напруженої законодавчої роботи. Ми готуємося до підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Уряд приділяє особливу увагу виконанню плану щодо заходів з інтеграції України до ЄС на 2013 рік. Як відомо, зазначений документ було ухвалено 13 лютого і вже сьогодні можна говорити про перший конкретний результат, пов'язаний із його виконанням", - похвалився Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров обіцяє за два роки створити нову промисловість країни

Зокрема, як зауважив прем'єр, підписано угоду щодо отримання макрофінансової допомоги Євросоюзу.

Він додав: "4 березня Кабінет Міністрів затвердив план першочергових заходів щодо вдосконалення законодавства з питань проведення виборів та щодо проведення інвестиційної реформи у сфері здійснення моніторингу та контролю державної допомоги суб'єктам господарювання. Найближчим часом уряд також розгляне законопроект щодо реформування державної кримінально-виконавчої служби, законопроект щодо митного тарифу тощо".

"Загалом, затримок по виконанню плану немає. Доручаю і надалі дотримуватися визначення термінів та технічних завдань на розробку нормативних актів", - підсумував Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр запевняє, що уряд вчасно виконує вимоги Євросоюзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі