середа, 12 травня 2010 08:26

Представник Януковича заспокоїв Тимошенко

Представник Януковича заспокоїв Тимошенко

Президент Віктор Янукович не допустить "політичних розправ".

Про це заявив представник глави держави у парламенті, регіонал Юрій Мірошниченко ефірі Шустер Live.

"Я переконаний, що президент, як гарант Конституції, не допустить політичних розправ. Опозиція буде сильна, потужна, так само, як і свобода слова. І ніяких підстав хвилюватися тим, хто чесно працював у владі, немає", - сказав він.

"Закон буде захищений. Права опозиції будуть захищені, і лише ті політики, чиновники, підприємці, які порушували закон, будуть відповідати лише в тих межах, у яких цей закон був порушений", - зазначив Мірошніченко.

Також, за його словами, влада не проводить люстрацію чиновників.

Крім того, коментуючи інформацію про затримання співробітниками міліції у вівторок чотирьох прихильників партії "Свобода", які брали участь у мітингу опозиційних сил біля Верховної Ради, регіонал сказав: "Закон дозволяє опозиції в усіх дозволених формах висловлювати ставлення до дій влади".

"Мітинг у вівторок не є виключенням. Я не бачив там ніяких порушень правопорядку, я не думаю, що якісь були підстави притягувати до відповідальності чи то представників "Свободи", чи то БЮТ", - заявив він.

Нагадаємо, що у вівторок прес-секретар Юлія Тимошенко Марина Сорока повідомила, що на середу, 12 травня, лідера БЮТ викликають до Головного слідчого управління ГПУ для вручення постанови про порушення кримінальної справи.

Крім того, віце-прем`єр Володимир Сівкович повідомив, що правоохоронні органи до осені завершать розслідування справ за фактами розкрадання бюджетних коштів попередніми урядовцями.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Представник Януковича заспокоїв Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі