вівторок, 11 травня 2010 21:47

Грач: "Росія забере все і правильно зробить"

Грач: "Росія забере все і правильно зробить"

Народний депутат від Компартії Леонід Грач назвав членів Комітету захисту України лицемірами.

Таку думку він висловив сьогодні ввечері в ефірі Шустер Live.

"У склад новоствореного опозиційного комітету увійшли ті ж, хто об'єднувався у кінці 80-х, хто розвалював Радянський Союз, хто казав про манну небесну в Україні. Треба згадати як Кравчук перебігав з однієї ідеології на іншу, як продали країну під час ядерного роззброєння", - нагадав Грач.

На його переконання, виходом з критичної економічної ситуації є вихід на ринки, які були у радянські часи.

"Що поганого в тому, що ми знаходимо партнера? Треба іти на переговори, які дали б в умовах сучасного інтеграційного світу підняти економіку. Лицемірять і Тимошенко і ті, хто увійшли в Комітет захисту України. Вони лише захищають власні інтереси. Це весілля буде без їхньої участі. Не буде участі кланів Тимошенко у розділі пирога, який буде створюватись, щоб витягнути економіку України зі стагнації", - сказав нардеп.

На думку Грача, за часів президентства Віктора Ющенка погіршились відносини з РФ через його русофобство.

"Коли прийшов Ющенко після хитрого багатовекторного Кучми і почав плювати в адресу Росії, то вона відповіла скороченням економічних зв'язків. Експорт збільшився тільки на фоні того, що Росія давала можливість взяти те, що їй було потрібно. Тепер їй нічого непотрібно, забере все і правильно зробить", - засміявся комуніст.

Грач також вважає, що людям, які вже не вірять в Майдан, дають жалюгідну подачку, щоб привезти їх з регіонів. За його словами, після екскурсії в Лавру їх заганяють на мітинг.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Грач: "Росія забере все і правильно зробить"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі