середа, 19 березня 2014 17:18

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

"Правий сектор" для захисту України формує "російський легіон"

"Правий сектор" для захисту України формує "російський легіон"
Фото: gazeta.lviv.ua

"Правий сектор" починає формувати російський легіон за участю російських добровольців для захисту суверенітету України, заявив прес-секретар "Правого сектору" Ігор Мосійчук.

"Соціал-національна асамблея та "Правий сектор - схід" розпочинає формування "російського легіону". Буквально в суботу з Пітера прибуде перший десяток добровольців, які готові воювати на боці українців проти режиму Путіна", - заявив І.Мосійчук на прес-конференції в середу в Києві.

У той же час керівник силового блоку "Правий сектор - схід" Андрій Білецький заявив, що "Правий сектор" наразі виступає проти Національної гвардії. "Правий сектор" не був проти формування Національної гвардії і лобіював її створення, але те, що зараз названо Національною гвардією, є величезною фікцією - вони ставлять хлопців під контроль міліціонерів, які на Грушевського тиснули всю країну. Нічого не змінилося, ніякої кадрової ротації, і тепер ці люди будуть вказувати хлопцям?", - підкреслив А.Білецький.

Він також заявив, що "Правий сектор" не має наміру здавати наявну в нього зброю, необхідну для самооборони.

А.Білецький розповів, що на сьогодні підрозділ "Правого сектору" є в кожній області. При цьому в Харківській, Донецькій, Луганській і Полтавській областях вони мають дуже тісні зв'язки з футбольними "ультрас".

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" для захисту України формує "російський легіон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі