неділя, 02 грудня 2018 12:09

Порошенко заявив про необхідність збільшення військ союзників у Чорному морі

Порошенко заявив про необхідність збільшення військ союзників у Чорному морі
Петро Порошенко заявив, що Україні потрібно збільшення військ союзників у Чорному морі. Фото: LIGA.net

Президент України Петро Порошенко заявив, що Україні потрібна збільшена військово-морська присутність Німеччини та союзників у Чорному морі як стримуючий фактор для Росії.

"Нам потрібна збільшена військово-морська присутність Німеччини та союзників у Чорному морі як стримуючий фактор для Росії. Агресивні дії Росії є неприйнятними. Міжнародне співтовариство та об'єднана Європа повинні посилити тиск на Росію", - каже Порошенко, повідомляє прес-служба президента.

Також він згадав про необхідність запровадження нових санкції та зупинення будівництва газогону "Північний потік-2".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко назвав кількість постраждалих від дій Росії

"Нам потрібна сильна, уніфікована, недвозначна реакція стосовно агресивної поведінки Росії. Ми повинні зупинити "Північний потік-2". Маємо вже зараз думати про нові санкції", - додав президент України.

Вздовж кордону з Україною, на території ОРДЛО та у анексованому Криму Росія розгорнула наземне угруповання загальною чисельністю понад 80 тисяч військовослужбовців. Про це 1 грудня заявив президент України Петро Порошенко під час церемонії передачі техніки Збройним силам.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко заявив про необхідність збільшення військ союзників у Чорному морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі