вівторок, 12 серпня 2014 04:53

Порошенко розпорядився полегшити роботу волонтерам в зоні АТО

Порошенко розпорядився полегшити роботу волонтерам в зоні АТО
Фото: www.slovoidilo.ua

Президент України Петро Порошенко дав доручення, щоб його Адміністрація разом з волонтерами, які надають допомогу в зоні Антитерористичної операції, напрацювала законопроекти для полегшення волонтерської роботи.

Про це в ефірі телеканалу "Україна" заявила уповноважений глави держави з мирного врегулювання ситуації на сході Ірина Геращенко.

Геращенко, зокрема, зазначила, що Порошенко вже подав до Верховної Ради законопроект про зміни до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування благодійної допомоги.

"Згідно з цим законопроектом, звільняється від оподаткування волонтерська допомога на потреби Антитерористичної операції", - уточнила уповноважений президента.

На її думку, ухвалення подібного документа дозволить волонтерам відчути підтримку держави.

"Вони зможуть більш ефективно виконувати свою гуманітарну місію", - наголосила Геращенко.

Вона також повідомила, що після зустрічі з волонтерами Порошенко дав доручення, щоб Адміністрація президента разом з ними напрацювала відповідні законопроекти для полегшення волонтерської роботи.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розпорядився полегшити роботу волонтерам в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі