середа, 03 вересня 2014 11:04

Порошенко і Путін домовилися про режим припинення вогню на Донбасі (уточнено)

Порошенко і Путін домовилися про режим припинення вогню на Донбасі (уточнено)
Фото: dt.ua

Президент України Петро Порошенко домовився з президентом Росії Володимиром Путіним про постійне припинення вогню на Донбасі. Така домовленість досягнута під час телефонної розмови очільників держав.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби українського глави держави.

"Результатом розмови стала домовленість про постійне припинення вогню на Донбасі. Було досягнуто взаєморозуміння щодо кроків, які сприятимуть встановленню миру", - говориться у повідомленні.

Приблизно за годину в повідомленні АП внесли зміну у формулювання, а саме "результатом розмови стала домовленість про режим припинення вогню на Донбасі. Було досягнуто взаєморозуміння щодо кроків, які сприятимуть встановленню миру".

Раніше про результати спільної телефонної розмови президентів повідомили у Кремлі. "Було продовжено обговорення воєнної та гуманітарної кризи в України, - зазначив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. - Голови держав обмінялися думками про те, що потрібно зробити передусім для якнайшвидшого припинення кровопролиття на південному сході цієї країни".

"Погляди президентів двох країн на можливі шляхи виходу з важкої кризової ситуації значною мірою збігаються", - наголосив прес-секретар Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко і Путін домовилися про режим припинення вогню на Донбасі (уточнено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі