середа, 16 жовтня 2019 15:03

Порошенко дав оцінку "судовій реформі імені Зеленського"

Порошенко дав оцінку "судовій реформі імені Зеленського"
Екс-президент Петро Порошенко: "Де-факто йде атака на судову систему України"

"Сьогодні фактично відбувається атака на судову систему України та скасування судової реформи. Через це українці будуть змушені шукати правди за кордоном, як в Лондоні, де українська держава захистила свої інтереси і виграла у колишніх власників Приватбанку, чи як в Панамі, де відкрили кримінальну справу проти Портнова за розповсюдження неправдивої інформації", – сказав п'ятий президент України, лідер політичної партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко в коментарі журналістам

"На жаль, сьогодні голосування (прийняття закону про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності органів суддівського врядування (1008) – ред.) про скасування де-факто судової реформи, скасування де-факто незалежності Верховного суду", – заявив Петро Порошенко.

"Де-факто йде атака на судову систему України, що дивним чином збігається з оприлюдненим вчора рішенням Лондонського суду, коли Приватбанк виграв у колишніх власників", – зауважив він.

"Я б дуже не хотів, щоб правду українці вимушені були шукати тільки закордоном. Як Панама, яка порушила справу проти Портнова, і як Лондон, який врешті-решт захищає Україну в питаннях з колишніми власниками (Приватбанку – ред.)", – сказав п'ятий президент України.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко дав оцінку "судовій реформі імені Зеленського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі