четвер, 06 травня 2010 11:25

Попович: Джарти потрібно негайно вигнати і судити

Попович: Джарти потрібно негайно вигнати і судити

Назвати Севастополь російським містом, тим більше для посадової особи - це абсолютно неприпустимо.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав директор Інституту філософії ім. Г. С. Сковороди НАН України Мирослав Попович, коментуючи заяву "регіонала" Василя Джарти.

"Джарти - неостання людина у партії, яка сьогодні має владу у нашій країні. При чому вона має можливість контролювати і парламент, а не тільки виконавчу владу. І тепер буде цікаво, як вона на це відреагує", - сказав Попович.

На його думку, через подібні заяви Джарти повинен бути звільненим.

"Така людина, як Джарти повинна бути негайно знята з посади і віддана під суд за такі слова, - вважає Попович. - Тому що це є посягання на територіальну цілісність України".

"Якщо продовжувати думку Джарти про те, що Севастополь - це російське місто, то далі можна сказати, що Крим це взагалі російська земля. Ми її завоювали і повинні пишатися цим. Все це може бути віднесене до Донбасу. Це надзвичайно небезпечний крок", - зазначив Попович.

Він також вважає, що Джарти не понесе реального покарання, але в ЗМІ пролунають пояснення його заяви.

"Я думаю, що пролунають якісь вибачення, пояснення. І думаю, що ніякої відповідальності Джарти реально не понесе. Бо інакше це буде відвертий крок до розвалу української землі", - сказав Попович.

Зараз ви читаєте новину «Попович: Джарти потрібно негайно вигнати і судити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі