субота, 30 листопада 2013 17:46

Поляки кажуть, що це нагадує Єгипет - мер Рави-Руської

Поляки кажуть, що це нагадує Єгипет - мер Рави-Руської
"Опозиція сильно ображається на тих дітей, що сказали "майдан без політичної символіки" - Ірина Верещук ФОТО: gazeta.ua

"Не вірю, що міністр оборони міг сам дати таку вказівку, без президента. Не вірю в провокацію проти влади, - заявила мер прикордонного містечка Рави-Руської Ірина Верещук. - Вони ще раз хотіли показати нам усім, що буде з тими, хто виступить проти влади. Сьогодні до мене дзвонили польські журналісти з "Газети Виборчї". Усі жахаються. Кажуть, що це нагадує Єгипет."

Мер каже, що насправді президент мав би зараз проводити кампанію щодо роз'яснення економічної ситуації і того, чому відклав підписання угоди з ЄС.

"І люди би зрозуміли. Бити немає жодної потреби. Але ж вони кажуть інакше: думка народу нас не цікавить."

На думку Верещук, опозиція би мала зараз на основі зібраних підписів скликати позачергову сесію і негайно розпустити парламент та звернутися до європейських інституцій, щоб втрутились вони.

"Тут має бути слово за Європою. Бо те, що відбувається зараз - це спосіб зробити із нас Білорусь. Натомість опозиція сильно ображається на тих дітей, що сказали "майдан без політичної символіки". Вони мають відкинути свої політичні амбіції. Мери ж міст мають відкинути страх і виводити людей на вулиці і до Києва. Ми готові першими".

Нагадаємо, раніше Ірина Верещук звернулася з офіційним листом до європарламенту, що громада Рави-Руської готова самостійно приєднатися до Євросоюзу.

Зараз ви читаєте новину «Поляки кажуть, що це нагадує Єгипет - мер Рави-Руської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі