субота, 10 листопада 2012 11:37

Політика США щодо України може стати жорсткішою - посол

Політика США щодо України може стати жорсткішою - посол
Віктор Янукович і Барак Обама. Фото: segodnya.ua

У зв'язку з переобранням Барака Обами на пост президента і майбутньою відставкою Клінтон з посади Держсекретаря, політика Штатів щодо України може стати жорсткішою, заявив надзвичайний і повноважний посол України Юрій Щербак.

"Можливо, не підуть відразу на якісь драматичні повороти політики, але риторика буде жорсткою. Більш того Хілларі Клінтон йде і зараз мова йде про те, що сенатор Керрі буде Державним секретарем, який приділяє дуже велику увагу питанням демократичних процесів, свободи слова та так далі", - сказав посол, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

За його словами, Обама тепер буде намагатись зіграти рішучу і жорстку роль справжнього американського президента, тому що у нього залишилися 4 роки, йому треба увійти в історію і він буде все робити для того, щоб врешті-решт якісь проблеми вирішити.

"Потрібно чесно визнати, що попередні 4 роки правління Обами в міжнародному плані були повністю провальними, абсолютно, по всіх напрямках. І тому, звичайно, риторика буде жорсткою щодо України", - додав Щербак.

Раніше повідомлялося, що уряд США стурбований тим, що проведення парламентських виборів в Україні стало кроком назад у розвитку демократії в країні.

Зараз ви читаєте новину «Політика США щодо України може стати жорсткішою - посол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі