четвер, 02 травня 2013 17:05

Поліпшити імідж МВС неможливо. Міліцейські коти стали занадто жирними і всі служать ПР - Москаль

Поліпшити імідж МВС неможливо. Міліцейські коти стали занадто жирними і всі служать ПР - Москаль
Геннадій Москаль. Фото: obozrevatel.com

Народний депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль прокоментував новину про те, що для "поліпшення іміджу" МВС зібралося знімати серіал про роботу міліції і запропонував кілька ідей для сюжетів перших серій.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook

"Пропоную міліції зняти кіно про нерозкриття вбивства родини судді Трофімова, мера Сімеїзу, про невстановлення замовників вбивства журналіста Климентьєва, про нерозкриття звірячого вбивства двох дівчат у Севастополі, про масу безкарних убивств підприємців, про героїчні пошуках Мазурка і не менш героїчний штурм банди Дикаєва, про збільшенні кількості вбивств в Україні в рази, про самовіддану боротьбу спецпідрозділу "Беркут" з київською вчителькою і мітингувальниками, про мильну серіалі з розслідування закидання сніжками депутата Горіної, яка до цих пір лікується, і про те, що нинішня реальність у криміногенної ситуації вже давно затьмарила лихі 90-ті ... ", - написав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція хоче зняти про себе кіно

Політик вважає, що "позитивний імідж" міліції можна поліпшити тільки одним шляхом - якщо міліція почне, нарешті, виконувати свою основну функцію і ловити бандитів: "Образно кажучи, коли коти нарешті почнуть ловити мишей. Але в нинішній ситуації це вже неможливо - коти стали дуже жирними і тому не можуть нікого ловити, тому служать не менш жирним котам з Партії регіонів ".

Зараз ви читаєте новину «Поліпшити імідж МВС неможливо. Міліцейські коти стали занадто жирними і всі служать ПР - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі