неділя, 24 липня 2022 12:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк розповів, що може пришвидшити перемогу України у війні

Подоляк розповів, що може пришвидшити перемогу України у війні
Радник голови ОП Михайло Подоляк відповів, що може пришвидшити перемогу України у війні. Фото: ua.news

Для пришвидшення своєї перемоги у війні Україна має отримати від союзників далекобійні ракети до HIMARS.

Це також зменшить втрати серед мирного населення та знизить тиск РФ на Європу. Про це повідомляє радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк пояснив, коли Україна відновить переговори з Росією

"Проста логіка: що далі летітимуть ракети HIMARS (100+ кілометрів), то швидше закінчиться війна. Менше втрат серед мирного населення, менший економічний тиск на Європу, менше російського міграційного та продовольчого шантажу. HIMARS - чудовий "вимикач" російської пихи", - зазначив він.

США та союзники планують передати Україні до 30 HIMARS та MLRS. Про це після зустручі з президентом, командою Офісу та уряду України повідомив голова Комітету з питань збройних сил Палати представників Конгресу США Адам Сміт.

США передадуть Україні ще чотири реактивні системи залпового вогню HIMARS, заявив цього тижня голова Пентагону Ллойд Остін.

В Україні запрацюють спеціальні системи для моніторингу, контролю і логістичного забезпечення військової техніки та озброєння, яку надають країни-партнери.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк розповів, що може пришвидшити перемогу України у війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі