неділя, 14 липня 2013 08:00

"Події у Врадіївці надають слову "повстання" чіткіших обрисів"

"Події у Врадіївці надають слову "повстання" чіткіших обрисів"
Владислав Пучич Фото: zhzh.info

В Україні не видно залізняків і наливайків, здатних повести людей за собою і йти з ними до кінця. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив громадський діяч Владислав Пучич.

"Однак повітря дедалі більше електризується. Щось подібне відчувалося 2004-го. Події у Врадіївці надають слову "повстання" чіткіших обрисів і доводять безпорадність влади перед натовпом", - наголосив він.

За словами Пучича, опозиції потрібно було б замість абстрактних акцій "Вставай, Україно!" імені себе коханих почати мітинги з вимогою відставки керівників усього силового блоку – МВС, прокуратури, СБУ.

"При цьому варто вести діалог із правозахисниками, організаціями, що проводять вуличні акції, збирати підписи, пікетувати, блокувати. Натомість ми бачимо летаргійний сон. Сезон відпусток погано поєднується з революційним графіком", - зауважив громадський діяч.

Пучич підкреслив, що зрештою, надія не на опозицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільненому у Врадіївці колезі нову посаду не давали - прокуратура

"Надія на тих, хто хоче і буде жити в нормальній державі. Саме вони, як правило, готують коктейль Молотова", - наголосив він.

Думки інших експертів стосовно того, чому події у Врадіївці не стали закликом до дій для української опозиції та суспільства, читайте у журналі "Країна" № 27 (180) за 11 липня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «"Події у Врадіївці надають слову "повстання" чіткіших обрисів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі