четвер, 11 липня 2013 21:51

Звільнений Пшонкою прокурор з Врадіївки отримав нову посаду

Звільнений Пшонкою прокурор з Врадіївки отримав нову посаду
Фото: zn.ua

Екс-прокурор Врадіївського району Миколаївщини Сергій Мочалко, якого звільнили на минулому тижні через справу про зґвалтування 29-річної дівчини, отримав нову посаду. Тепер він — рядовий працівник прокуратури Кривоозерського району.

Про це повідомила керівник прес-служби Миколаївської обласної прокуратури Наталія Абрамова, повідомляє "Укрінформ".

"Сергій Мочалко переведений у прокуратуру Кривоозерського району на рядову посаду", - сказала Абрамова.

Вона також зазначила, що потерпіла у "врадіївській справі" Ірина Крашкова бере активну участь у слідчих діях.

Раніше народний депутат Андрій Парубій на своїй сторінці у Facebook поширив інформацію, що Мочалка начебто призначили на посаду заступника прокурора Кривоозерського району.

У середу прокуратура Миколаївської області спростувала цю інформацію.

Як відомо, Генпрокурор Віктор Пшонка звільнив прокурора Врадіївського району Миколаївської області Сергія Мочалка 2 липня за неналежне виконання своїх функціональних обов'язків у сфері забезпечення нагляду за законністю під час проведення слідства органами внутрішніх справ.

27 червня до лікарні Врадіївки потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку було жорстоко зґвалтовано та побито. Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко.

Зараз ви читаєте новину «Звільнений Пшонкою прокурор з Врадіївки отримав нову посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі