вівторок, 02 липня 2013 12:27

Пшонка звільнив прокурора Врадіївського району

Пшонка звільнив прокурора Врадіївського району
Генпрокурор Віктор Пшонка. Фото: ru.tsn.ua

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка своїм наказом у вівторок звільнив прокурора Врадіївського району Миколаївської області Сергія Мочалка після подій навколо резонансного злочину за участю правоохоронців у с. Врадіївка.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, С.Мочалко звільнений "за неналежне виконання своїх функціональних обов'язків у сфері забезпечення нагляду за законністю під час проведення слідства органами внутрішніх справ".

На виконання доручення Генпрокурора в Миколаївську область виїхали співробітники центрального апарату Генпрокуратури України у зв'язку з резонансним злочином щодо 29-річної мешканки Врадіївського району та подій, що відбулися 1 липня.

Як повідомлялося, у Врадіївці 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну жінку, вивезли її у лісосмугу біля села Сирове, побили і зґвалтували. У постраждалої - відкриті переломи черепа, різані рани на голові, обличчі, множинні забої і гематоми. Жінці вже зроблено дві хірургічні операції, стан її розцінюється як важкий.

Зараз ви читаєте новину «Пшонка звільнив прокурора Врадіївського району». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі