четвер, 31 жовтня 2019 10:16

Подання на арешт Дубневича і виступ Столтенберга: Рада зібралася на засідання

Подання на арешт Дубневича і виступ Столтенберга: Рада зібралася на засідання
Фото: Микола Білокопитов

Сьогодні Верховна Рада 9-го скликання розгляне перше подання генпрокурора на народного депутата. Ідеться про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт самовисуванця Ярослава Дубневича. Його підозрюють у заволодінні 93 млн грн Укрзалізниці.

У залі зареєструвалися 394 парламентаря.

Далі у порядку денному стоять три постанови, відхилення яких дозволить розблокувати підписання судової реформи.

До першого читання винесли кілька законопроектів, серед яких - зміни до податкової системи; до формування державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення та трудової міграції; спрощення процедури затвердження перспективних планів формування територій громад областей і АРК.

Також у плані роботи сьогодні - проект звільнення членів Нацради з питань телебачення та пропозиція про створення ТСК для розслідування вибухів боєприпасів на складах.

До другого читання підготували документ про повернення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення. Розглянуть також доопрацьований законопроект про анбандлінг ГТС.

Близько 12:00 у залі Верховної Ради виступить генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "І це в Раді, у якій нема Ляшка" – політики висміяли інтимну переписку Яременка

Напередодні Верховна Рада підтримала постанову про перейменування міста Переяслав-Хмельницький на Київщині. Тепер воно має назву Переяслав.

Зараз ви читаєте новину «Подання на арешт Дубневича і виступ Столтенберга: Рада зібралася на засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі