вівторок, 09 липня 2024 16:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Після удару РФ по "Охматдиту" з рота низки нардепів полилася російська пропаганда - мережі
5

Bihus.Info опублікували скриншот заяви нардепа Дмитрука
Фото: Facebook.com/bihus.info
Волонтер Ігор Лаченков опублікував скриншоти заяв нардепів Дмитрука і Шевченка
Також Лаченков показав скриншот заяви колишнього "регіонала" Новинського
Артем Дмитрук обирався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу в Одесі. Член Комітету з питань правоохоронної діяльності.
Євгеній Шевченко обирався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу в Запоріжжі. Член Комітету з питань економічного розвитку

Після російського ракетного удару по дитячі лікарні "Охматдит" у Києві 8 липня народний депутат Артем Дмитрук і Євгеній Шевченко почали озвучувати меседжі у стилі російської пропаганди.

Про це повідомили журналісти Bihus.Info і волонтер Ігор Лаченков.

BIHUS.Info опублікували скріншот заяви Дмитрука, де той говорить, що "закінчення війни і буде перемогою".

"На дитячу лікарню летять російські ракети, а нардеп Дмитрук закликає до миру з терористами. Після вчорашньої атаки і комунікації окремих публічних людей стало очевидно, що російська інформаційна кампанія проти України вийшла на новий рівень. Якось навіть не дивно, що такі шкідливі для країни наративи транслюють саме наші фігуранти. Для народного депутата Артема Дмитрука, наприклад, "перемогою буде закінчення війни". Судячи з активної підтримки московської церкви, на таку "перемогу" він чекає дуже давно", - пишуть BIHUS.Info.

"А ще Дмитрук поручався за Дубінського і знімався у ролику агента РФ Шарія", - нагадують.

"Якщо ви бачите публічних людей із закликами до перемир'я з терористами - пам'ятайте, що коріння їхніх наративів саме у таких агентах Кремля", - пишуть Bihus.Info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мураєв втік, а його колишній телеведучий "крутить" на ютубі роспропаганду - відео

Ігор Лаченков опублікував скриншоти заяв Євгенія Шевченка і колишнього нардепа Вадима Новинського.

Новинський заявив про "войну между двумя православными народами, вышедшими из единой купели" и "скорейшем подписании мирного договора".

"Ось звідки деякі публічні люди беруть методичку: народні депутати, які тупо повторюють російські меседжі 1 в 1. СБУ, прийшов вже час зайнятись цими депутатами, страною.юа разом з Крюковою та всією цією шоблою, яка працює на РФ вже купу років. Як ми можемо перемогти росіян, коли вона прямо зараз знаходиться в Києві? Якихось лохів закривають, а тут діючу агентуру не чіпають. РНБО аууу", - написав Лаченков.

Артем Дмитрук обирався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу в Одесі. Член Комітету з питань правоохоронної діяльності. Був на автопробігу, організованому партією Шарія. Обурювався через демонтаж барельєфа радянському маршалу Жукову.

У листопаді 2021 року Дмитрука виключили з фракції "Слуга народу", згодом виключили з депутатського об'єднання "Розумна політика" колишнього спікера Дмитра Разумкова.

Торік у жовтні генеральний прокурора Андрій Костін погодив порушення кримінальних справ відносно двох нардепів - члена франкції "Слуга народу" Олександра Куницького і Дмитрука після побиття чоловіка у Києві.

Євгеній Шевченко обирався до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу в Запоріжжі. Член Комітету з питань економічного розвитку. У 2021 році Шевченка виключили з фракції "СН".

8 липня російські війська завдали ракетного удару по Києву. Загинули 32 людини. Постраждали 120 людей, серед яких 10 дітей.

Росіяни вдарили по дитячій лікарні "Охматдит" крилатою ракетою Х-101, повідомила Служба безпеки України.

У Дніпровському районі Києва внаслідок російської ракетної атаки було руйнування будівлі медичного центру. Загинули дев'ятеро людей.

Зараз ви читаєте новину «Після удару РФ по "Охматдиту" з рота низки нардепів полилася російська пропаганда - мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі