четвер, 18 січня 2024 17:30

Петербургу і Ленінградській області приготуватись - заява ГУР

Петербургу і Ленінградській області приготуватись - заява ГУР
Головне управління розвідки прокоментувало вибухи у Російській Федерації. Фото: Facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Атака безпілотників у ніч на 18 січня по нафтобазі у Санкт-Петербурзі свідчить про нову якість засобів ураження.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у коментарі "Українська правда".

"Ми традиційно не підтверджуємо і не спростовуємо, а просто констатуємо. Бавовна була у Ленінградській області і раніше, але цього разу це нова якість "бавовни" і що стосується географії і що стосується засобів ураження", - сказав Юсов.

"І так, для ворога є підстави переживати за свої військові об'єкти, які дислокуються на території Петербургу і Ленінградської області", - заявив представник української розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час "прямої лінії" Путіна паралізований дід встав. Щоб виключити ТБ - найкращі меми тижня

Говорячи про нафтобазу в РФ, Юсов сказав: "Та сама нафтобаза, яка активно використовується для обходу санкцій і відповідно використовується для постачання і фінансування військ загарбників і окупаційного корпусу в Україні - це предметні і законні цілі для подібного роду інцидентів".

Представник ГУР додав, що, що ударні безпілотники "могли бути запущені з території Росії, але це не точно".

18 січня ЗМІ повідомили, що атака безпілотників по нафтобазі в Ленінградській області РФ є спецоперацією ГУР. Були влучання по цілях. Джерело у спецслужбах повідомило , що відтепер військові об'єкти у Санкт-Петербуру і Ленінградській області знаходиться у зоні досяжності українських сил.

Росіяни заявили, що дрон упав і вибухнув на території нафтогазової компанії "Петербурзький нафтовий термінал".

Зараз ви читаєте новину «Петербургу і Ленінградській області приготуватись - заява ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі