пʼятниця, 27 жовтня 2017 17:46

Парубій - Волкеру: "Путін не планує змінювати своєї позиції"

Парубій - Волкеру: "Путін не планує змінювати своєї позиції"
Курт Волкер. Фото: УНІАН

Президент Росії Володимир Путін посилює агресію проти України. Тому необхідно розширювати санкції проти РФ.

Про це сказав голова Верховної Ради Андрій Парубій спецпредставнику США з питань України Курту Волкеру на зустрічі у Києві.

"В останній період російська агресія тільки зростає на Донбасі. За останні два місяці загинули 10 українців, поранені 70 українських військовослужбовців. А з початку року - 162 загиблі.

Росія продовжує нарощувати військовий потенціал на кордоні з Україною, продовжує будівництво військової бази в Богучарах Воронезької області, у Валуйках Білгородської області. Це дає підстави говорити, що Путін продовжує агресивну політику проти України і не планує змінювати своєї позиції. Тому в нас дуже важлива позиція - продовження та посилення санкцій проти Російської Федерації", - повідомив Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США ліквідували апарат, який відповідав за санкції - ЗМІ

27 жовтня спеціальний представник США з питань України Курт Волкер позапланово приїхав в Україну. Він проведе зустріч із президентом Петром Порошенком.

Зараз ви читаєте новину «Парубій - Волкеру: "Путін не планує змінювати своєї позиції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі