понеділок, 28 лютого 2011 17:32

Парубій пояснив, чому не вийде вдосконалити Табачника

Парубій пояснив, чому не вийде вдосконалити Табачника

Зміна системи освіти в Україні на краще можлива лише в одному випадку - після заміни міністра освіти, науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

Так вважає народний депутат від "Нашої України" Андрій Парубій.

Зокрема, коментуючи ініціативу проведення майбутніх слухань Табачника у Верховній Раді і можливість вплинути на освітню політику його міністерства, Парубій зазначив: "Я не вірю, що можна змінити Табачника - людину, яка ненавидить всю українську освіту, все українське. Зміна системи освіти може бути лише в одному випадку - після заміни Табачника".

"Нашоукраїнець" також додав, що вдосконалення освітньої галузі можливе за умови, "якщо адміністрація президента не буде давати безпосередніх вказівок з приводу того, як мають проходити справи в освіті".

"З такою людиною, як Табачник, будь-який діалог і спроба змінити його політику, на мою думку, є безперспективними. Будь-який шанс змінити ситуацію в освіті можливий після того, якщо, по-перше, відправити у відставку Табачника, і, по-друге, добитися того, щоб у систему освіти не пхались політики, а займались нею виключно професіонали", - резюмував Парубій.

Нагадаємо, у п'ятницю народні депутати заслухають міністра освіти, науки молоді та спорту Дмитра Табачника. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні погоджувальної ради ВР.

Зараз ви читаєте новину «Парубій пояснив, чому не вийде вдосконалити Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі