четвер, 28 вересня 2017 13:21

Парубій побачив російський слід у вибухах на артскладах

Парубій побачив російський слід у вибухах на артскладах
Вибухи на артскладі в Калинівці - це російська диверсія, вважає спікер Андрій Парубій. Фото: Facebook

Вибухи на артскладі в Калинівці - це російська диверсія.

Про це заявив спікер Андрій Парубій журналістам.

"Це диверсія, запланована робота агресора всередині країни. Це жодною мірою не знімає відповідальності з тих, хто не забезпечив охорону складів боєприпасів", - сказав він.

На запитання журналіста: "Чи не дивує те, що вибухає четвертий склад?", Парубій відповів: "Якщо це диверсійна робота, звичайно не дивує. Якщо ворог використовує новітні технології, безпілотники для атаки на українські склади".

"Півтора роки тому - 200 метрів від Верховної Ради, біля готелю "Київ" мені кинули під ноги бойову гранату. Як це могло статися? У нас диверсійні групи мають технології, навички для переміщення всередині країни. Тому ініціюю жорсткіший режим перетину кордону з Російською Федерацією", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді хочуть бачити Полторака і Муженка

26 вересня близько 22:00 біля Калинівки на Вінничині почалися потужні вибухи боєприпасів на військовому складі Міністерства оборони, який називають одним із найбільших в Україні. Вибухають танкові боєприпаси. Двох людей госпіталізували.

Із міста та прилеглих сіл Павлівка, Медвідка, Дорожне, Сальник, Стрижавка евакуювали 24 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «Парубій побачив російський слід у вибухах на артскладах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі