вівторок, 11 травня 2010 08:49

Партія Ющенка вирішить завтра, чи йти у комітет з Тимошенко

Партія Ющенка вирішить завтра, чи йти у комітет з Тимошенко

"Наша Україна" прийме остаточне рішення з надання згоди на участь у Комітеті захисту України у вигляді підпису днями після засідання активу політичної сили.

Про це заявила голова політради партії Віра Ульянченко.

"У мене немає сьогодні повноважень підписати цей документ, оскільки в середу відбудеться президія партії, ми маємо порадитись і подивитися на ці документи", - зазначила вона.

За її словами, об"єднання навколо Комітету захисту України на платформі громадських організацій і політичних сил – це гарна ідея.

"Дай Бог, щоб це об"єднання відбулося, і ми це рішення приймемо на президії партії", - сказала Ульянченко.

У заяві партії йдеться, що "Наша Україна" позитивно оцінює той факт, що ініціаторами створення Комітету стали не стільки політики, скільки представники української інтелігенції, відомі громадські діячі, совість української нації. Це свідчить про те, що зрада національних інтересів, вчинена керівництвом держави і більшістю у парламенті, не залишила байдужими усі верстви українського суспільства.

"Основним у діяльності Комітету має стати об"єднання справжніх громадян і патріотів України навколо демократичних цінностей та ідей – територіальної цілісності й суверенітету України; збереження її євроатлантичного вибору та демократичних завоювань останніх п"яти років", - переконані у "Нашій Україні".

Напередодні представники позапарламентських та парламентських політичних сил підписали установчий акт про створення Комітету захисту України для координації спільних дій у відстоюванні національних інтересів країни. Церемонія підписання відбулася у будинку Спілки письменників України.

Підписанти одноголосно затвердили координатором організації відомого українського письменника Дмитра Павличка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Партія Ющенка вирішить завтра, чи йти у комітет з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі