пʼятниця, 27 лютого 2009 16:16

Партія регіонів: Ми занурені в атмосферу минулого, абсурду і парадоксу

Партія регіонів: Ми занурені в атмосферу минулого, абсурду і парадоксу
Народний депутат із Партії регіонів Анатолій Толстоухов вважає, що Україна занурена в минуле. Про це він заявив у ході Форуму "Європа – Україна".

"Влада, держава і суспільство стоять на голові і при цьому розповідають про те, що вони адекватно бачать майбутнє. Насправді ми занурені в атмосферу минулого, абсурду і парадоксу, що можна підтвердити численними прикладами", - зокрема, сказав нардеп.

На думку Толстоухова, українська демократія "носить декларативний, маніпулятивний і спекулятивний характер, тому що має більшою мірою не свою, а привнесену природу".

Він пояснив, що в основі будь-якої демократії повинні бути суверенітет держави, її культура і традиції. "Оскільки українське суспільство розколене, то цей період (своєї демократії - ред.) ще попереду", - підкреслив політик.

Толстоухов також зазначив, що в Україні влада і опозиція досі не є двома складовими одного цілого, а "влада в Україні стала банкротом", повідомляє ForUm.

Нагадаємо, що III Форум Європа - Україна проходить в Києві 25-27 лютого. Форум організований Інститутом Східних досліджень (Польща).

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів: Ми занурені в атмосферу минулого, абсурду і парадоксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі