середа, 06 березня 2013 13:31

Опозиція вимагає переформатування регламентного комітету

Опозиція вимагає переформатування регламентного комітету
Фото: ukrinform.ua

Фракція "Батьківщина" вимагає переформатування Регламентного комітету Верховної Ради у зв'язку зі справою про позбавлення депутатського мандату Сергія Власенка.

Про це в інтерв'ю журналістам заявив заступник голови фракції "Батьківщина" Олександр Турничнов.

"Ми вважаємо, що питання не буде закрито, поки не буде переформатовано керівництво Регламентного комітету і сам Регламентний комітет для того, щоб не було спокуси фальшувати рішення Регламентного комітету, які стосуються опозиційних депутатів та діяльності парламенту", - озвучив свої вимоги Турчинов.

За словами політика, опозиція блокуватиме парламентську трибуну, доки не буде зупинено процес проти Власенка. "Поки не буде зупинено цей брудний процес проти Власенка, поки не буде зупинено цей конвеєр проти опозиційних депутатів", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ підтвердила, що Власенко виступав як нардеп на судах Тимошенко

Нагадаємо, 27 лютого Регламентний комітет ВР ухвалив рішення звернутися до ВАСУ, щоб позбавити народного депутата від фракції "Батьківщина" Сергія Власенка депутатського мандата у зв'язку з поєднанням ним адвокатської та депутатської діяльності. Після цього спікер ВР Володимир Рибак підписав відповідну заяву до ВАСУ.

Представники опозиційних фракцій заявили, що рішення комітету було сфальшоване.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція вимагає переформатування регламентного комітету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі