субота, 07 грудня 2013 23:00

Опозиція оголосила загальну мобілізацію на Євромайдан і ще раз озвучила ультиматум Януковичу

Опозиція оголосила загальну мобілізацію на Євромайдан і ще раз озвучила ультиматум Януковичу
Фото: tvi.ua

Представники опозиції оголосили загальну мобілізацію і закликали всіх прийти 8 грудня на Народне віче, яке відбудеться на Майдані Незалежності в Києві.

Про це сьогодні на Євромайдане заявив лідер партії "УДАР " Віталій Кличко, передає Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу політсили.

"Завтра на Віче нас має бути більше мільйона - і ми змусимо Януковича виконати наші умови. Від кожного з нас залежить завтрашній день", - сказав Кличко.

При цьому він закликав усіх, незважаючи на погодні умови і відстані, приїхати до столиці і висловити свою громадянську позицію. Він ще раз озвучив ультиматум Президенту України і "його режиму".

"Ми вимагаємо звільнити всіх затриманих мітингувальників і політичних арештантів. Ми вимагаємо притягнути до відповідальності всіх винних у звірячому побитті людей 30 листопада і в провокаціях 1 грудня. Ми вимагаємо відправити у відставку уряд Азарова і призначити дострокові президентські і парламентські вибори", - заявив лідер " УДАРу".

/media/video/530556/1_530556.mp4

Зараз ви читаєте новину «Опозиція оголосила загальну мобілізацію на Євромайдан і ще раз озвучила ультиматум Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

122

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі