вівторок, 24 травня 2011 15:37

Опозиціонери можуть повторити долю Луценка - експерт

Опозиціонери можуть повторити долю Луценка - експерт

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко швидше за все арештують найближчим часом.

Такий висновок можна зробити зі слів директора агентства моделювання ситуацій Віталія Бали, які він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Зважаючи на те що Луценку напередодні не змінили запобіжний захід з утримання під вартою на підписку про невиїзд я б говорив, що у владі почала домінувати та група, для якої притаманний більш жорсткий метод комунікації з політичними опонентами. Якби вчора вийшов Луценко ще б могли бути якісь питання, а так після затримання Луценка паравозом взялися за Тимошенко"

Експерт називає таке рішення помилковим.

"Воно не сприймається більшістю людей. Ситуація в країні не є такою, яка дозволяла б робити речі на межі фолу, часто переходячи межі права. Вони роблять все, щоб стимулювати протестний потенціал прихильників Тимошенко і  тих, хто просто не підтримує владу. Зараз недовіра до владних інститутів дуже серйозно зростає і такі дії сприяють тому, щоб опоненти влади могли впливати на цих громадян, що розчарувалися чи не довіряють інститутам влади. Цю перспективу опозиція може досить серйозно використати проти самої влади", - підкреслив політолог.

Він також прогнозує, що влада буде і далі використовувати правоохоронців у боротьбі з опонентами.

"І питання стосовно тих, хто їй(владі-ред) не подобається будуть вирішуватися саме таким чином", - резюмував Віталій Бала.

Як ми вже повідомляли екс-прем'єра Юлію Тимошенко відвезли до Печерського райсуду, який швидше за все ухвалить рішення про арешт. Нагадаємо, що після того, як екс-прем'єр провела кілька місяців у СІЗО у фракції "Батьківщина" було суттєве поповнення.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонери можуть повторити долю Луценка - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі