вівторок, 15 березня 2022 12:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти збільшать кількість обстрілів крилатими ракетами - Арестович

Окупанти збільшать кількість обстрілів крилатими ракетами - Арестович
Арестович заявив, що російські терористи збільшуватимуть кількість обстрілів крилатими ракетами. Фото: УНІАН

Російські терористи збільшуватимуть кількість обстрілів крилатими ракетами.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович у національному телемарафоні.

"Дуже потужний запас ракет у них залишається. Вони будуть бити по нас до кінця конфлікту, і це може збільшуватись. До цього треба бути готовими. Ще по містах будуть бити, по Києву. Коли не вдається на суші та в повітрі, будуть намагатись ракетні удари влаштовувати", - каже.

Арестович переконує, що ворог увів на територію України 90 відсотків свого воєнного потенціалу, третина з якого вже знешкоджена - знищена або недієздатна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрахували збитки, яких Росія завдала українській економіці

"Є певні резерви, до 10 батальйонно-тактичних груп. Але на такому розмаху бойових дій можна не хвилюватися взагалі. Нових взяти немає де. Щось вони можуть "нашкрябати", десь 10 тис., але якщо вони втрачають по кількасот, тисяч на добу, то на 10 діб їх вистачить", - додав.

Україна вийде на мирову угоду не пізніше травня. Так вважає радник глави Офісу президента Олексій Арестович. "Це може статися і набагато швидше. Я беру крайній термін. Зараз - "виделка". Може бути протягом тижня-двох мирова угода з виведенням військ. Або спроба (з боку Росії - ред) нашкребти сирійців і кинути на другий раунд.

Але, коли ми і їх перемелимо - до середини-кінця квітня буде договір. Якщо вони зовсім зійшли з глузду, то з початку квітня на початку травня знову кинуть призовників", - прогнозує Арестович.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти збільшать кількість обстрілів крилатими ракетами - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі