четвер, 10 червня 2021 15:42

Офіс президента прокоментував прокремлівське рішення УЄФА

Офіс президента прокоментував прокремлівське рішення УЄФА
Кожен українець, який є справжнім патріотом своєї батьківщини, говорить "Слава Україні! Героям слава!", сказали в Офісі президента. Фото: zelenskiy_official

В Офісі президента кажуть, що гасло "Слава Україні!" на формі національної збірної з футболу не може спричиняти жодних застережень, а відповідь "Героям слава!" записана в душі кожного українця.

"Українська держава поважає принципи, якими керуються у своїй діяльності такі міжнародні спортивні організації, як-от УЄФА, і рішення, які вони мають ухвалювати без жодного політичного впливу чи втручання.

Наші футболісти на полях Європи намагатимуться прославити свою країну. Тому гасло "Слава Україні!" на формі національної збірної є абсолютно слушним і не може бути причиною для жодних застережень.

І коли кожен українець, справжній патріот своєї батьківщини, чує "Слава Україні!", то в нього вже на рівні підсвідомості з'являється гасло-відповідь "Героям слава!". Ці словосполучення записані в душі кожного українця", - цитує ОП "Українська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "УЄФА прогнулось під Росію" - мережі лютують

Спілка європейських футбольних асоціацій вимагає, щоб Україна прибрала з форми для чемпіонату Європи напис "Героям слава!". Про це повідомила французька інформаційна агенція AFP.

6 червня президент Української асоціації футболу Андрій Павелко опублікував фото нової форми національної збірної з написами "Слава Україні!", "Героям слава!" і мапою держави.

Зараз ви читаєте новину «Офіс президента прокоментував прокремлівське рішення УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі