четвер, 10 червня 2021 13:01

"УЄФА прогнулось під Росію" - мережі лютують

"УЄФА прогнулось під Росію" - мережі лютують
У Twitter УЄФА зобразили з купюрою.

Користувачі соціальних мереж критикують УЄФА, що та вимагає, аби Україна прибрала з форми для чемпіонату Європи напис "Героям слава".

"Через ганебну спробу приниження пам'яті українських героїв, у тому числі тих, хто захищає Європу від російської агресії, з боку УЄФА Україна має відмовитися від участі в ЧЄ. Нехай підіграють та грають з агресором. Колись дограються", - пише у Facebook журналіст Айдер Муждабаєв.

"УЄФА трохи прогнулось під Росію і наказало прибрати з форми нашої збірної гасло "Героям слава". Тобто мапа з нашим Кримом - ок. Слава Україні - ок. Героям Слава - не ок.

Коли треба було якось умаслити Росію, але при цьому не виглядати тотальними боягузами", - Сергій Притула в Telegram.

У Twitter УЄФА зобразили з купюрою євро і написом Mafia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба відповів росіянам, які "шиплять" на форму збірної України

"Газпромівські бабки для УЄФА - це найважливіше. І ми це маємо враховувати у випадку з ЄС завжди. Та й з усім світом.

Ми самі маємо любити своїх героїв. І силою своєї держави змушувати їх поважати інших", - журналіст Богдан Буткевич.

"Прибирати, звісно, нічого не потрібно, це питання принципу і самоповаги", - журналіст Дмитро Лиховій.

"Пам'ятайте, що всілякі УЄФА і ФІФА - це давно дискредитовані корупційні організації. Ставтеся до них прагматично, а навіть цинічно. Вони повинні були вже перестати нас дивувати", - політолог Михайло Басараб.

"Ситуація з вимогою УЕФА прибрати з форми української збірної цілком нейтральне гасло "Героям слава!" може стати одним з топових кейсів для новоствореного Центру протидії дезінформації", - колишній голова Нафтогазу Андрій Коболєв.

"Пропоную наступне: кожен турист, який буде від'їжджати на відпочинок в країни, де високий ризик зустрічі з представниками країни агресора, най собі придбає хоч з одну. І одягає її на сніданок, обід і вечерю, для щоденного нагадування: наш Крим, наш Донбас та наші гасла точно їм кісткою поперек горла стануть", - правник Віктор Чумак.

Спілка європейських футбольних асоціацій вимагає, щоб Україна прибрала з форми для чемпіонату Європи напис "Героям слава". Про це повідомила французька інформаційна агенція AFP.

Зараз ви читаєте новину «"УЄФА прогнулось під Росію" - мережі лютують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі